Udgivet i

Casper Herold er nu med på holdet

Hos Skandinavisk Display vokser vi hurtigt, men har endnu større ambitioner, og derfor er vi utrolige glade for at kunne løfte sløret for vores nyeste partner i Skandinavisk Display & POS.

Det er lykkedes os at lave en aftale med endnu en af branchens pionerer – Casper Herold.

Casper er tidligere medejer af bl.a. Media Graphic og Pro Display, og har igennem mere end 30 år arbejdet med udvikling, sourcing og salg af displays og POS materialer til alle typer kunder i Skandinavien og Europa. Vi glæder os til samarbejdet med Casper og ser frem til, at han skal hjælpe os til yderligere succes i hele Skandinavien. Samtidig har Casper nære relationer til vores partner TFP Grafika, så vi ser frem til at vort nære bånd nu bliver endnu stærkere.  Casper kommer til at arbejde med nogle af vore spændende kunder og vi glæder os til at nyde godt af hans store netværk og ikke mindst hans store viden om branchen.

Her et par ord fra Casper selv:

“Jeg er utrolig glad for at blive en del af Skandinavisk Display & POS. Siden virksomheden startede, har jeg fulgt med fra sidelinjen og er gang på gang blevet bekræftet i, at partnergruppen bag Skandinavisk Display & POS har samlet de dygtigste kolleger i branchen og i dag fremstår som det naturlige valg for kunder, der vægter miljø, kvalitet og pris. Specielt det fokus, der er på CO2 udledning og de redskaber Skandinavisk Display & POS benytter sig af, glæder jeg mig til at introducere for mine kunder i fremtiden.

Det nære partnerskab med TFP Grafika og vore andre dygtige leverandører, dagligdagen med mine ”nye” kolleger, hvor jeg kender de fleste igennem mange år, samt ikke mindst samarbejdet med vore mange spændende kunder er noget jeg glæder mig til. For mig er det, som at komme hjem.

Jeg ser frem til at fortælle mere om Skandinavisk Display & POS til gamle som nye kunder i fremtiden og kan kontaktes på ch@s-display.dk