Kontakt osKontakt os

 


Peter Lanter Olsen

Partner & Salg

“Jeg har været i branchen siden 2008, og har stor af erfaring inden for de forskellige materialer som vi arbejder med. Jeg startede op i plast (akryl og vakuum) med udvikling af løsninger til bla. konfekture, medicinal og kosmetik industrien. Siden 2009 har jeg arbejdet med pap, metal og træ og besidder derfor stor viden inden for disse områder. Desuden har jeg stor erfaring at kombinere de forskellige materialer til permanente displays. Min drive er at tage en sag fra den spæde start, få udviklet den rigtige løsning, få det produceret og efterfølgende se det ”in action”  ude i butikkerne. Tag endelig fat i mig, hvis / når du skal ha udviklet den rette løsning til dit produkt.”


 


Jannie Villadsen

Partner & Project Manager 

“Jeg har stor erfaring i den grafiske branche. Jeg blev i 1984 udlært som reprofotograf, som jeg har nydt at arbejde med indtil ca. 1995, hvor teknologien vandt indpas, og jeg arbejdede herefter som DTP’er. I 2004 synes jeg der skulle ske noget nyt, og startede som produktionsplanlægger. Det blev så senere til project manager, og her har jeg fundet min rette hylde, jeg elsker min hverdag og at få kampagner til at spille, servicere kunder og overholde deadlines”. 


Christian Jess

Partner & Bestyrelsesformand

“Det er mig en stor fornøjelse at blive en del af holdet bag Skandinavisk Display og POS. Med min lange erfaring i branchen ser jeg Skandinavisk Display og POS, som en kommende vinder inden for området. Skandinavisk Display & Pos´ har stor succes med mantraet at kunden altid er i fokus; for mig er det virkelig som ’at komme hjem igen’ i branchen.
Jeg ser derfor meget frem til, igen at kunne hjælpe vores mange spændende kunder med stærk synlighed i den nordiske dagligvarehandel samt at bidrage til, at Skandinavisk Display og Pos bliver den førende leverandør af displays og POS materialer i Danmark såvel som de nordiske lande”.


 


Jan Arentoft

Partner & Salg

“Jeg har været i branchen siden 2003, og har stor erfaring med display og POS materialer. Jeg har gennem mange år arbejdet med de store brands, og de forskellige materialer som vi tilbyder hos Skandinavisk Display & POS A/S, jeg er altid til at fange på telefonen. Så ring endelig.” 


Casper Herold

Partner & Salg

“Jeg er utrolig glad for at blive en del af Skandinavisk Display & POS. Siden virksomheden startede, har jeg fulgt med fra sidelinjen og er gang på gang blevet bekræftet i, at partnergruppen bag Skandinavisk Display & POS har samlet de dygtigste kolleger i branchen og i dag fremstår som det naturlige valg for kunder, der vægter miljø, kvalitet og pris. Specielt det fokus, der er på CO2 udledning og de redskaber Skandinavisk Display & POS benytter sig af, glæder jeg mig til at introducere for mine kunder i fremtiden.

Det nære partnerskab med TFP Grafika og vore andre dygtige leverandører, dagligdagen med mine ”nye” kolleger, hvor jeg kender de fleste igennem mange år, samt ikke mindst samarbejdet med vore mange spændende kunder er noget jeg glæder mig til. For mig er det, som at komme hjem. Jeg ser frem til at fortælle mere om Skandinavisk Display & POS til gamle som nye kunder i fremtiden”


 


Sabine Pedersen

Project Manager

“Jeg har arbejdet i branchen siden 2016, hvor jeg startede som elev. Jeg har især stor erfaring med produktion af papdisplays og kampagnehåndtering. Jeg brænder for at gøre brug af mit servicegen og sørge for at jeres opgaver lykkes – store som små.”


 


 


Mikkel Nikolajsen

Project Manager

“I 2016 startede jeg som salgselev i branchen og siden da har jeg arbejdet ihærdigt på at lære så meget som muligt omkring fremstilling og salg af displays og POS materialer.
Jeg interesserer mig meget for den hurtige udvikling vi har i branchen. Med en vifte af forskellige materialer kombineret med den digitale udvikling og fremstilling af displays, er der næsten ingen grænser for, hvordan jeres næste POS kampagne kan komme til at se ud.”


 

 


Morten Dueholmen

Key Account Manager & Project Manager 

“Jeg har mere end 17 års erfaring fra bureau, hvor jeg hjulpet store som små virksomheder med aktivering og synlighed i hele Norden. Jeg er vant til at have mange bolde i luften, og jeg arbejder meget struktureret og med et fokus på detaljen. Jeg sætter en stor ære i at levere høj kvalitet indenfor deadline og øvrige aftalte rammer. Mit mål er, at samarbejdet med mig skal opleves så gnidningsfrit og fleksibelt som muligt.”


 


 


Morten Kock

Project Manager

“Jeg har været i branchen i mere end 25 år, hvor jeg har beskæftiget mig med så godt som alt på den grafiske vifte – lige fra tilbudsgivning, indkøb, projektstyring og til at være den aktive leverandør, der sikrer at kunden får det ønskede produkt til den ønskede tid. Ingen opgave er i mine øjne hverken for lille eller for stor – og jeg elsker at skabe relationer i hverdagen, så det bliver naturligt for kunden at vende tilbage igen – og igen.”


 

 


Jens Pedersen

Project Manager

“Efter mange år i den grafiske branche ser jeg frem til at bruge mine erfaringer hos Skandinavisk Display & POS. Jeg er særligt engageret i processerne indenfor salg, produktion og indkøb og er vant til at bære mange kasketter. God rådgivning og at sikre ordentlig kvalitet til tiden er en vigtig del af mit DNA.
Jeg elsker udfordringer og glæder mig til at servicere jer på jeres næste projekt.”


 


 


Michael Aagaard

Regnskab

“Jeg har arbejdet med regnskab siden starten af 1990´ erne, hvilket har bragt mig vidt omkring og har erfaring fra forskellige brancher. Har dog været ansat i den grafiske branche siden 2007 og har arbejdet som bogholder/regnskabschef. Er gået selvstændig pr 1/9-2018 og arbejder som ekstern bogholder, med flere kunder.”


 

 

 

 

 

 


Generel kontaktinformation

Telefon
+45 60 53 86 90

Email
info@s-display.dk

Post, Sjælland
Skandinavisk Display & POS A/S
Nymøllevej 50
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Post, Jylland
Skandinavisk Display & POS A/S
Engelsholmvej 33B
8940 Randers SV
Danmark

Find os, Sjælland
Se adressen ovenfor eller lav din personlige
rutevejledning på Google Maps.

Find os, Jylland
Se adressen ovenfor eller lav din personlige
rutevejledning på Google Maps.

Sociale medier

Kontaktformular


Du kan sende os en email via formularen herunder. Vi vender herefter hurtigt tilbage med svar.


    Find os på Sjælland


    Det er let at kigge forbi: Vi ligger tæt på Helsingørmotorvejens afkørsel 15, “Lundtofte”. Du kan også lave din personlige rutevejledning med Google Maps.

    Find os i Jylland

    Også nemt at kigge forbi her: Vi ligger meget tæt på E45 motorvejens afkørsel 42 og 43. Du kan også lave din personlige rutevejledning med Google Maps.