Miljø

miljoe
Hos Skandinavisk Display & POS har vi forpligtet os til at gøre en forskel for miljøet

S-display & Miljøet

Siden 2008 har vores produktion brugt et lukket vandcirkulationssystem i sine produktionsprocesser. Kernen i dette system er vores eget spildevandsrensningsanlæg, der behandler 100% af det vand, vi bruger. Med introduktionen af dette nye tiltag, har vi øget bevidstheden om miljøvenlig livsstil.

Størstedelen af de produkter vi producerer i pap, karton og papir er FSC-certificeret.

På vakuumformede emner anvender vi for så vidt muligt polystyrene (PS) fra regenereret materiale.

Miljøprojekter Sammen med vores produktionsenheder har vi oprettet miljøprojekter, der følger EU’s pro-eco-intentioner. Vores produktion støtter alle initiativer inden for rammerne af EU’s miljøinnovation såsom papirgenvinding, processer der ikke indtager vand, vandbehandling, intelligent vanddistributionssystem, kemikalier, energi og materialeeffektivitet. Vi arbejder intenst med flere grønne projekter  samt initiativer for at sikre miljøet i fremtiden, og kommer i de næste måneder til at dele resultatet af disse. Senest har vi sammen med Grakom udviklet vores CO2 emission calculator, hvor vi kan beregne vore kunders CO2 udledning, når vi producerer displays eller POS materialer.

miljoe
Bølgepap opfylder alle betingelserfor moderne emballage. Det beskytter produktet, letter transport og opbevaring, handelsarbejde og kundeservice, giver information og tilskynder til køb. Det er billigt, let, holdbart og, vigtigst af alt, 100% genanvendeligt. Et ton af denne råmateriale sparer 1200 liter rent vand og 17 voksne træer. Det er svært at overvurdere sådan et ECOnomic-materiale.

 

100% genbrug af vand Siden 2008 har TFP haft et lukket vandcirkulationssystem i sine produktionsprocesser. Kernen i dette system er vores eget spildevandsrensningsanlæg, der behandler 100% af det vand, vi bruger – dvs. at 100 % af vandet bliver renset og genbrugt. Med introduktionen af dette nye tiltag, har vi øget bevidstheden om miljøvenlig livsstil. 91% genbrug af fibre Samtidig er 91% af de fibre vi bruger i vor produktion lavet af genvundet materiale.

Investering i nyeste teknologi TFP investerer konstant i den nyeste teknologi, for at blive så effektive som mulig, og dermed spare energi. Læs mere om vores investeringer i fabrikker og maskiner på Produktion-siden.