Miljø

miljoe
Hos Skandinavisk Display & POS har vi forpligtet os til at gøre en forskel for miljøet

S-display & Miljøet

Miljøprojekter
Sammen med vores produktionsenheder har vi oprettet miljøprojekter, der følger EU’s pro-eco-intentioner. Vores produktion støtter alle initiativer inden for rammerne af EU’s miljøinnovation såsom papirgenvinding, processer der ikke indtager vand, vandbehandling, intelligent vanddistributionssystem, kemikalier, energi og materialeeffektivitet. Vi arbejder intenst med flere grønne projekter  samt initiativer for at sikre miljøet i fremtiden, og kommer i de næste måneder til at dele resultatet af disse. Senest har vi sammen med Grakom udviklet vores CO2 emission calculator, hvor vi kan beregne vore kunders CO2 udledning, når vi producerer displays eller POS materialer.

 

miljoe
Bølgepap opfylder alle betingelserfor moderne emballage. Det beskytter produktet, letter transport og opbevaring, handelsarbejde og kundeservice, giver information og tilskynder til køb. Det er billigt, let, holdbart og, vigtigst af alt, 100% genanvendeligt. Et ton af denne råmateriale sparer 1200 liter rent vand og 17 voksne træer. Det er svært at overvurdere sådan et ECOnomic-materiale.

 

100% genbrug af vand
Siden 2008 har TFP haft et lukket vandcirkulationssystem i sine produktionsprocesser. Kernen i dette system er vores eget spildevandsrensningsanlæg, der behandler 100% af det vand, vi bruger – dvs. at 100 % af vandet bliver renset og genbrugt. Med introduktionen af dette nye tiltag, har vi øget bevidstheden om miljøvenlig livsstil.

91% genbrug af fibre
Samtidig er 91% af de fibre vi bruger i vor produktion lavet af genvundet materiale. Endelig er ALLE produkter, der er lavet af eller indeholder træfibre, FSC-certificerede.

Investering i nyeste teknologi
TFP investerer konstant i den nyeste teknologi, for at blive så effektive som mulig, og dermed spare energi. Læs mere om vores investeringer i fabrikker og maskiner på Produktion-siden.

 

miljoe
FSC® (Forest Stewardship Council®): er en politisk uafhængig, non-profit mærkningsordning til træ og papir. Når man køber et FSC-produkt, bidrager man til beskyttelse af miljøet og bevaring af skovene. FSC’s mission er, at fremme økonomisk og social bevidst skovbrug af verdens skove, herunder at også skovarbejderne har ordentlige arbejdsvilkår. Når man bruger FSC logoet på en tryksag, viser det at råmaterialet i papiret kommer fra bæredygtigt skovbrug.