Udgivet i

Glædelig jul og godt nytår!

2022 er ved at gå på hæld, og på trods af en verden med krig og deraf følgende krise, så har det været et år med en fantastisk udvikling for os.

Vores vision er at skabe et skandinavisk videncenter fyldt med dygtige kolleger, der kan rådgive vores mange fantastiske kunder. I 2022 har vi tilknyttet flere dygtige kollegaer i vores danske selskab, og så har vi fortsat væksten i vores svenske afdeling hos Skandinavisk Display & POS AB, hvor vi i løbet af det nye år, skruer op for rekrutteringen af nye medarbejdere. Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende 2023. Et år der forhåbentlig byder på mindst lige så mange spændende løsninger, som det gamle.

Udgivet i

En bæredygtig produktion

Vi kan producere dine display i bølgepap, der er lavet af 100% genbrugsfibre. Trykt på både bestrøget eller ubestrøget overflade, hvis du ønsker et rustikt look. Når vi trykker på vores digitale trykmaskine, bruger vi kun vandbaserede farver, så bæredygtighed ikke bliver et kompromis. Vi har naturligvis et ansvar, for at hjælpe til en mere bæredygtig produktion, hvorfor materialerne er FSC-certificeret.

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med bæredygtig produktion af displays og POS.

Udgivet i

4 års fødselsdag

Skandinavisk Display & POS startede 1. november 2018 og tiden er fløjet afsted.
4 år med vækst, spændende udfordringer og kreative løsninger.
Det vil vi gerne takke vores fantastiske kunder, vores loyale leverandører og ikke mindst vores dygtige team for.
Vi har løbende styrket vores organisation og er klar til nye udfordringer i vores 5. år som Skandinavisk Display & POS.

Udgivet i

Hatting food-truck

Vi er stolte over denne flotte food truck, som vi har udviklet til Hattings fastfood-produkter.  Vores dygtige konstruktører og vores muligheder for at producere digitalt betyder kreative løsninger til hurtig levering.

Tak til #lantmännenschulstad for udfordringen 😊

Har du også behov for kreativ sparring og hurtig produktion, så kontakt os via vores kontaktside.

Udgivet i

Velkommen til Christoffer

Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til Christoffer Winther – vores nye projekt koordinator.
Christoffer har erfaring fra branchen og har tidligere arbejdet i Pro Display, og vi ser frem til at få glæde af alle hans alle kompetencer.

Her et par ord fra Christoffer selv:

“Efter en håndfuld år væk fra branchen er det en fornøjelse at være vendt tilbage blandt de mest engagerede kollegaer, jeg i min karriere har haft fornøjelsen af at samarbejde med.

På trods af, at jeg selv har været i en meget anderledes branche siden virksomhedens opstart, har det været spændende at følge med på sidelinjen.  Efter for nyligt at være blevet far er det skønt at kunne være omkring mennesker dagligt, der både er fantastiske til at tage imod og være omkring, men som samtidig, på grund af den kollektive kærlighed for branchen og lysten til altid at ville levere bedst muligt, skaber glæde ved at tage afsted om morgenen.

Jeg har glædet mig til at tage fat igen og samarbejde både internt og eksternt. Jeg kan fanges på
cw@s-display.dk”

Udgivet i

Bølgepap er et fantastisk materiale

På vores fabrik i Polen er vi i stand til at producere utallige sammensætninger af papir og tykkelser, så vi kan udvikle din løsning, så den passer til præcist dit behov.

Når du så tager med i betragtning, at op imod 91 % af al produktion er baseret på genbrugspapir – og at alle displays og emballager kan genbruges, så kan det ikke være anderledes – bølgepap er et af de mest bæredygtige materialer, du kan anvende til dine kampagner.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan nedbringe dit aftryk på kloden, når du laver dit næste display, din næste emballageløsning eller in-store kampagne.

 

Udgivet i

Velkommen til John

Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til John Krogh. John har arbejdet displaybranchen siden begrebet opstod. Som en af de allerførste ansatte i Pro Display, har han samarbejdet med mange af os tidligere.

Vi glæder os til at drage nytte af hans store erfaring og kendskab til både produkter og kunder.

Her er par ord fra John selv:

“Jeg er mega glad og lidt stolt af at være blevet en del af Skandinavisk Display & POS. Jeg har fulgt virksomheden siden starten i 2018 og set hvordan den har udviklet sig. Mine tidligere kollegaer har virkelig fået samlet et godt hold, lavet et rigtig godt set-up, baseret på de samme forretningsmæssige dyder, som i det gamle Pro Display, såsom udvikling, kundeservice, ordholdenhed, kvalitet og levering til tiden. Det er lutter kendte mennesker, der bliver mine nye kollegaer, så det er næsten som at komme hjem igen.

Glæder mig til at komme rigtig i gang med samarbejdet med såvel nye som gamle kunder, og kan fremadrettet kontaktes på jk@s-display.dk

Udgivet i

Forsyningssikkerhed hos S-display

Hos Skandinavisk Display & POS følger vi nøje udviklingen i råvaresituationen, og vi er heldigvis i den lykkelige situation, at vi – via vort slægtskab med TFP – er godt dækket ind, når det kommer til forsyningssikkerhed. Det er mere end man kan sige om andre i papirbranchen!

Som en af Polens største bølgepapproducenter har TFP en Supply Chain, der sikrer vores kunder levering af alle typer produktioner i bølgepap eller karton.

  • Kontakt os endelig, hvis du har behov for displays, POS materiale eller emballage.

 

 

 


Udgivet i

Ny, effektiv og miljøvenlig tilføjelse til maskinparken

Vi er glade og stolte over, at vores nye HP PageWide C500 digitale trykmaskine nu er på plads på fabrikken i Polen. Maskinen trykker med 100 % vandbaserede trykfarver og er 100 % fri for UV-aktive kemikalier, hvilket betyder at vi opfylder alle standarder til produktion af emballager til fødevarer.

Med HP PageWide C500 er vi i stand til, hurtigt og smidigt, at producere dine displays og POS løsninger i fremragende kvalitet uden hensyn til minimumsoplag.

Som vor partner TFP selv udtaler:

”We are known for our innovative solutions. With our customers in mind, we focus on the adaptation of new technologies. The HP PageWide C500 Printing Machine powered by HP Thermal Inkjet technology with water-based inks delivers text and barcode clarity, smooth tonal transitions, and vivid colours. The machine ensures the migration of both low and larger volumes of offset and flexographic work.”

Kontakt os, så hjælper vi hellere end gerne med dit næste display eller POS element.