Udgivet i

Velkommen til Christian Jess

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan byde velkommen til Christian Jess i vores partnerkreds. Christian er en af branchens pionerer, og tidligere medejer af bl.a. Deku-Stans, Pro Display og Vejle Print (Deku Gruppen) som han samlet afhændede i 2016 og forlod i 2020.

Vi kender alle Christian som en fantastisk dygtig fagmand, der har et kæmpe indblik i udvikling og produktion af papdisplays og POS materialer.  Christian bliver arbejdende bestyrelsesmedlem hos os, og vi er lykkelige for, at vi igen kan trække på hans store viden.

”Det er mig en stor fornøjelse at blive en del af holdet bag Skandinavisk Display og POS. Med min lange erfaring i branchen ser jeg Skandinavisk Display og POS, som en kommende vinder inden for området. Skandinavisk Display & Pos´ har stor succes med mantraet at kunden altid er i fokus; for mig er det virkelig som ’at komme hjem igen’ i branchen.
Jeg ser derfor meget frem til, igen at kunne hjælpe vores mange spændende kunder med stærk synlighed i den nordiske dagligvarehandel samt at bidrage til, at Skandinavisk Display og Pos bliver den førende leverandør af displays og POS materialer i Danmark såvel som de nordiske lande”