Udgivet i

Velkommen til Christoffer

Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til Christoffer Winther – vores nye projekt koordinator.
Christoffer har erfaring fra branchen og har tidligere arbejdet i Pro Display, og vi ser frem til at få glæde af alle hans alle kompetencer.

Her et par ord fra Christoffer selv:

“Efter en håndfuld år væk fra branchen er det en fornøjelse at være vendt tilbage blandt de mest engagerede kollegaer, jeg i min karriere har haft fornøjelsen af at samarbejde med.

På trods af, at jeg selv har været i en meget anderledes branche siden virksomhedens opstart, har det været spændende at følge med på sidelinjen.  Efter for nyligt at være blevet far er det skønt at kunne være omkring mennesker dagligt, der både er fantastiske til at tage imod og være omkring, men som samtidig, på grund af den kollektive kærlighed for branchen og lysten til altid at ville levere bedst muligt, skaber glæde ved at tage afsted om morgenen.

Jeg har glædet mig til at tage fat igen og samarbejde både internt og eksternt. Jeg kan fanges på
cw@s-display.dk”