Udgivet i

Velkommen til Morten

Det er med stor glæde at vi i dag har kunne byde velkommen til Morten Dueholmen.

Morten har vi har kendt fra branchen igennem mange år, og vi ser frem til at få glæde af alle hans alle kompetencer.

Her et par ord fra Morten selv, om hans kompetencer:

Jeg har mere end 17 års erfaring fra bureau, hvor jeg hjulpet store som små virksomheder med aktivering og synlighed i hele Norden. Jeg er vant til at have mange bolde i luften, og jeg arbejder meget struktureret og med et fokus på detaljen. Jeg sætter en stor ære i at levere høj kvalitet indenfor deadline og øvrige aftalte rammer. Mit mål er, at samarbejdet med mig skal opleves så gnidningsfrit og fleksibelt som muligt.

Endnu engang velkommen til og vi håber at i vil tage godt imod ham (mange af jer kender ham jo allerede 😉)